Lunterenstraat 180, Appartement in Den Haag Terug naar overzicht

Kenmerken

Verhuurd
Prijs:
€ 895,- p.m.
Postcode:
2573PW
Wijk:
Rustenburg
Inrichting:
Gestoffeerd
Woningtype:
Appartement
Soort bouw:
bestaand
Balkon:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
67m²
Beschikbaar per:
direct

Download Brochure
Deel deze woning op:  
 • [ { "address": "Lunterenstraat 180", "zipcode": "2573PW", "city": "Den Haag" } ]
 • Gelegen in Den Haag ligt dit nette 4-kamer appartement in de Lunterenstraat. Het appartement en beschikt over 3 slaapkamers, aparte badkamer en toilet, open keuken en een balkon. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 67m2

  De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

  Omgeving:
  Dit appartement is gelegen in een groene en ruim opgezette wijk. Het Zuiderpark ligt om de hoek. Daar vind je veel sportvoorzieningen en kun je heerlijk barbecueën, fietsen, skaten, zwemmen, in het gras liggen of wandelen. Regelmatig organiseert het Zuiderpark leuke evenementen, het grootste gratis festival van Europa vindt hier plaats: Parkpop. Verspreid door de wijk vind je veel kleine buurtwinkels. In het winkelgebied Dierenselaan/ Apeldoornselaan/ Volendamlaan en winkelcentrum Monnickendamplein vind je een breed aanbod aan (vers)speciaalzaken en een aantal mode- en luxewinkels. Het openbaar vervoer is prima geregeld, en er rijden diverse tram en buslijnen door de wijk. Via tram of bus bereik je binnen 10 minuten het centrum van Den Haag en binnen 20 minuten ben je bij het strand. In deze wijk is het na 18:00 uur betaald parkeren. Parkeervergunning kan bij de gemeente worden aangevraagd.

  Huurprijs: € 895,- excl. G/W/L.

  Benodigde stukken:
  * Netto inkomen (3 X de huurprijs)
  * ID/paspoort kopie
  * Recente salarisstroken
  * Recente bankafschriften
  * Kopie Arbeidsovereenkomst
  * Inschrijfformulier VK Wonen


  LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen.
 • Reageer op deze woning

   
   
  Hoeveel is ?
  Versturen
 • Stuur deze woning door

   
  Versturen